Отварање На Печатница

logo

За да отворите компанија првиот чекор е прикажан на сликата доле. Идете на companies ->new company.

pecatnica 00

Ја одбирате фирмата која сакате да ја отворите, во нашиов случај печатница и кликате на копчето регистер.

pecatnica 01

На следната слика се прикажани 5 чекори кои треба да се направате за да се отвори печатницата.

1. Се запишува името на печатницата. Бидете внимателни името што ке го запишете неможе да се промени после отварањето на печатницата.

2. Опис на печатницата е некој текст по ваш избор и истиот може да го промените кога ќе посакате.

3. Се одбира држава каде ке биде отворена нашата печатница може да одберете било која земја но најдобро е матичната т.е Македонија.

4. Печатницата има своја основна слика но може да ја промените со аплоадирање на своја слика.

5. Откако ќе се завршат предходните чекори се притиска копчето регистер

 

pecatnica 04

По завршувањето на овие точки печатницата е отворена

останати постови на оваа тема:
Внесување На Средства Во Компанија
Купување На Материјали Од Маркет Потребни За Фабриката
Поставување На Работно Место На Workplace

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *