Борба За Реферали

logo

 

Борба За Реферали

Во овој дел се презентирани противниците кои се на располагање за борбите . За секоја борба, без разлика дали ќе нападнете или сте нападнати, губите 10% од својата енергија. Ако победатите во битката ќе добиете бонус од страна на Владата во согласност со енергија што ја имате. Запамти  дека губитникот станува ваш реферал до крајот на денот и тој ќе ви плаќа даноци.

Ако сакате да бидете сигурни дека нема да го изгубите тој реферал, можете да го блокирате најмалку 30 дена, по цена од 0,8 евра. Борбата трае 10 минути, за тоа време не можете да бидете нападнати и не можете да отворите нови борби. Запомнете дека ако имате оружје, тоа ќе се троши во борбите за реферал.

Играчи се подредени по последното логирање, одбрана и енергија.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *