Поставување На Работно Место На Workplace

logo

 

Со црвен квадрат е обележено местото каде треба да се внесе платата за сат (hour wage). После тоа се притиска копчето save.

pecatnica 13

Во просторот displayed wage автоматски се внесува 8 часовната плата за продуктивност 1000. Под position се гледа дека работното место ни е помеѓу 6-те со најголема плата.

pecatnica 14

На сликата доле се гледа дека работното место се наоѓа на workplace.

pecatnica 15.

останати постови на оваа тема:
Отварање На Печатница
Внесување На Средства Во Компанија
Купување На Материјали Од Маркет Потребни За Фабриката

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *