Изгради Прекрасен Град и Заработи Вистински Пари


logo

GoldenTowns е бесплатна онлајн игра која може да се игра директно од веб пребарувач. Во играта ве  очекува изградба на град, политички и воен симулатор во која виртуелното злато може да се размени за вистински пари или за вистинско 24 каратно злато.

 

Во GoldenTowns има само 100.000 злато во оптек, 100% поткрепени со вистинско злато. Ние постојано ги зголемуваме резервите на вистинско злато, па вашето виртуелно злато е се повеќе и повеќе скапоцено секоја секунда.

main

1 коментар

  1. Marjancr February 16, 2014 11:08 pm  Reply

    xD

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *