Веб Страни Со Совети и Упатства Околу Market Glory


logo
Во постов ке ги внесувам сите податоци што ке ги најдам околу играта Market Glory а се поврзани со активностите што ги имаат другите земји и играчи

Доколку било кој од вас дојде до контакт или до вакви податоци нека се јави истите ке ги додадеме тука.

Хрватска:

Во хрватска постои следнава страница со совети и упатства околу Market Glory http://footlosehr.weebly.com

Сајтот го одржува footlose на ФБ може да го најдете како Footlose Glory

На ФБ ја користат страницата MarketGlory Croatia групата е secret. Доколку некој сака да влезе во таа група нека ми се јави ке го средиме тоа.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *